Rubriek Economie

Wie volgt Cindy Wielfaert op als uitbater van de Watewy in Tielt?

10/06/18 om 07:10 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 12:16

In september 2018 loopt de concessie van brouwerij Roman op sport- en recreatiedomein Watewy ten einde. Het Autonoom Gemeentebedrijf Tielt zoekt kandidaten voor de nieuwe overeenkomst voor de komende negen jaar. Cindy Wielfaert stelt zich geen kandidaat. Nochtans zal ze in september op een jaar na een decennium lang het gezicht van en de drijvende kracht achter de zaak zijn.

"Ik heb hier elke dag graag gewerkt, maar ik stel me geen kandidaat voor een nieuwe concessie", opent Cindy Wielfaert. "Aanvankelijk merkte ik dat veel mensen de Watewy niet kenden. Gelukkig is daar snel verandering in gekomen door de feestjes voor verenigingen die ik organiseerde, de wekelijkse zumba-avond en mijn inzet voor het Kinderkankerfonds. Ondertussen kent iedereen in de ruime omgeving Watewy. Ik ben trots op wat ik verwezenlijkt heb en ik denk dat ik een meerwaarde aan de stad gegeven heb. Voor mij is het nu tijd om een andere weg in te slaan. Ik ben verpleegkundige van opleiding en wil me engageren in de sociale sector. Hoe graag ik de Watewy ook uitgebaat heb en nog zal uitbaten tot de laatste dag, dit is een keuze die ik nu voor mezelf maak."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!