Wie behaalt de sterren tijdens de Nacht van de OnderMener?

© (Foto MPM)
Redactie KW

De organisatie van de Nacht van de OnderMener maakte dinsdagavond de achttien namen bekend van de kanshebbers op de prestigieuze ster en een kunstwerk van Johan Tahon.

Als aanloop naar de Nacht van de Ondermener waar volgende week de sterren zullen uitgedeeld worden, werden alle genomineerden uitgenodigd in garage Delbar in Rekkem. Voorzitter Veerle Meganck sprak haar tevredenheid uit over het aantal deelnemende bedrijven, veertig in totaal, en benadrukte nogmaals dat een volledig onafhankelijke jury de dossiers beoordeelde.

Per categorie werden zes kandidaten weerhouden. Zij maken kans op de titel van “Ondermener van het jaar” en een kunstwerk van Johan Tahon.

In de categorie ‘B to C’ Star wordt de zelfstandige of middenstands-ondernemer bekroond, De kanshebbers hier zijn Casa Mundo, Chocolaterie Parfait, Kapsalon Cabelo, Slagerij Nicolas, Sport Lauwers en Stoffeerder Sioen.

Een van deze zes bedrijven mag de ‘B to B’ ster dragen gedurende de komende twee jaar: A + E Consult, Elekti, Galloo Recycling, Transelec, Vanrobaeys granen & zaden en V-Plex.

In de ‘Star2B’ tenslotte zijn de genomineerde startende bedrijven Atelier Rosa, ‘t Kazematje, La Sopa, La Vie en C, Traiteur Ma-bel en Zizai.

Wie uiteindelijk met de hoofdvogel gaat lopen, wordt bekend gemaakt tijdens de tweede nacht van de sterren op 17 november in garage Delbar.

(SL – Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier