Rubriek Economie

West-Vlaamse musea krijgen voor het eerst Q-label van Westtoer

12/03/19 om 09:06 - Bijgewerkt om 09:46

Voortaan kunnen ook West-Vlaamse toeristische musea en attracties een Q-label krijgen. Q-label is een kwalitatief label dat Westtoer uitreikt aan toeristische bedrijven nadat ze een kwaliteitsopleiding gevolgd hebben. Twintig musea uit West-Vlaanderen mochten deze week voor het eerst zo'n kwaliteitslabel in ontvangst nemen.

Westtoer startte zo'n negen jaar geleden met het uitreiken van het Q-label, een label dat toeristische bedrijven in ontvangst mogen nemen nadat ze een traject hebben doorlopen. Binnen dat traject wordt ingezet op dienstverlening, de customer journey waarbij de aanpak bestaat uit een opleiding, een coaching en een bezoek van een mystery visitor. Als op al deze vlakken goed gescoord wordt, krijgen bedrijven het Q-label. De focus van het traject ligt op alle aspecten die een impact hebben op de beleving van de bezoeker. "Omdat de wereld verandert en dus ook de klant v...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!