Week van de Markt in Menen: reischeque van 300 euro te winnen

Redactie KW

Menen is een van de 44 steden en gemeenten die de markkramers een helpend handje willen bieden door mee te werken aan het provinciaal initiatief tijdens “De week van de markt.”

“Bij ons loopt een leuke actie waarbij klanten van de mark in Rekkem (donderdag 11 april), Menen (zaterdag 13 april) en Lauwe (zondag 14 april) per aankoop een invulkaart krijgen van de marktkramer. Wij zijn daarbij ook de omliggende handelaars niet vergeten, ook zij worden bij dit gebeuren betrokken.”, aldus Schepen Virginie Breye.

“Dertig klanten kunnen een gevulde en herbruikbare boodschappentas winnen en er is ook nog een hoofdprijs te winnen, een weekendje ter waarde van 300 euro te kiezen uit het vakantieboek “Logeren in Vlaanderen”, weet Carina Develter te melden.

Op de zaterdagmarkt in Menen zal een promotent staan waar om 11.30 uur de prijswinnaars van Rekkem en Menen zullen getrokken worden. .De prijzen van Lauwe en de hoofdprijs worden op maandag 15 april getrokken en de winnaars zullen persoonlijk verwittigd worden. Op de markt in Menen zal Marino Punk voor de muzikale noot zorgen.

(WOI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier