Rubriek Economie

Voorzitter Frederic Stofferis: "Plastics@Tielt is een verrijking voor alle actoren in onze sector"

10/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 10:57

Het wordt te weinig gezegd, maar het is om als Tieltenaar heel trots op te zijn: stuk voor stuk zijn de kunststofverwerkende bedrijven in onze regio wereldspelers. "We hebben ons in Plastics@Tielt verenigd om onze actiepunten nog sterker naar voren te brengen", zegt voorzitter Frederic Stofferis, voorzitter van de raad van bestuur van Iplast en ook van Injextru Plastics.

Onder de holding Iplast zitten op vandaag twee bedrijven: Industrial Plastics (met 130 medewerkers) in Waregem en ook Injextru Plastics en Neofibra (met 100 medewerkers) in Tielt. Voorzitter van de raad van bestuur is Frederic Stofferis (44), die voorzitter is van Plastics@Tielt. "We stellen al jaren een tekort aan technisch geschoold personeel vast. Met bedrijven uit de sector hebben we enkele jaren geleden de koppen bij elkaar gestoken om Plastics@Tielt boven de doopvont te houden. We komen elkaar wel eens op de markt tegen en hebben uiteraard dezelfde belangen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!