Vernieuwd Unizo-concept in Bellegem in mum van tijd uitverkocht

Christophe Wils, Johan Coulembier, Pierre Vromant, Koen Vertriest, Sabine Desoete en Dimitri Vandeweghe van Unizo zijn klaar voor een tweede editie van Bellegem Culinair. © EDB
Redactie KW

Op Bellegem Culinair maken verschillende handelaars weer verschillende gerechtjes en proevertjes klaar. Het evenement vindt op 30 september plaats, maar is al sinds begin deze week uitverkocht.

Op Bellegem Culinair maken de deelnemende handelaars ter plaatse een gerecht of een proevertje klaar. Wijnhandel Amphora, Pleasure Food, Slagerij Wils, vishandel Dubrul, Patisserie Vandeweghe, Electro Taelman en Kookboetiek Dupont zullen deelnemen. Van aperitief tot dessert en koffie kunnen de ingeschrevenen genieten van de kookkunsten van hun handelaars. “Ons vernieuwde concept dat er vorig jaar kwam om het kermisweekend in Bellegem een beetje in ere te herstellen, kreeg net als de eerste editie ook dit jaar weer veel bijval“, luidt het bij Unizo Bellegem. “De ruim 250 beschikbare plaatsen waren in een mum van tijd uitverkocht.” Bellegem Culinair vindt plaats op Bellegemplaats op zondag 30 september van 11 tot 14 uur. De Bellegemse KLJ en Chiro zorgen er mee voor dat alles vlot verloopt.

Ondernemers in de kijker

Unizo Bellegem zet met Bellegem Culinair haar ondernemers uit Bellegem en Rollegem nog eens extra in de kijker. De organisatie organiseert regelmatig acties bij haar ondernemers en brengt hen ook samen op activiteiten en infosessies, waaronder een eindejaarsactie. “We werken ook mee aan het uitdenken van een betere mobiliteit in Bellegem“, luidt het. “Unizo Bellegem is niet gelukkig met de knip in de Munkendoornstraat, want dit brengt nog meer wagens in andere straten en maakt Bellegem op deze manier onveiliger.”

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier