Rubriek Economie

Valérie doopt zoet familiebedrijf om tot moderne 'V-Chocolatier by Sweertvaegher'

09/11/18 om 13:00 - Bijgewerkt op 08/11/18 om 11:47

Chocolaterie Sweertvaegher is al 85 jaar een begrip in Kortrijk en omstreken. Wat niet iedereen weet, is dat het eigenlijk de familie Verougstraete is die de winkels in Kortrijk en Brugge al drie generaties uitbaat. Sinds kort runt Valérie Verougstraete het familiebedrijf en daar hoorde een complete make-over bij. "Onze eigen smaken blijven, enkel de naam en huisstijl veranderden", benadrukt Valérie.

"Goh, ik vond die oude doosjes toch mooier hoor. Die toonden meer de stijl van uw zaak", laat een oudere dame onmiddellijk weten als ze de winkel binnenkomt. Gelukkig is het een opmerking die Valérie amper krijgt. "De meeste klanten zijn heel tevreden met de nieuwe look. Het is allemaal wat frisser, wat minder ouderwets", vertelt ze. "De naamsverandering van Sweertvaegher naar V-Chocolatier by Sweertvaegher wilde ik eigenlijk vooral omdat onze zaak een echte familiezaak is. Zo zijn er niet veel meer en ik vind dat de mensen dat mogen weten, ons verhaal mogen kennen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!