Unizo Wingene-Zwevezele zoekt kandidaten voor ‘Gala van de Leeuw’

© Nele
Redactie KW

Op zaterdag 3 maart organiseert Unizo Wingene-Zwevezele het evenement ‘Gala van de Leeuw’. Alle zelfstandigen uit de gemeente kunnen aan dit gala deelnemen.

“Het doel van dit evenement is om de lokale ondernemers in de bloemetjes te zetten”, verduidelijkt Tamara Gevaert van Unizo. “Intussen kennen wij al heel wat boeiende kandidaat-leeuwen, maar per categorie kan er spijtig genoeg maar één winnaar zijn. Er zijn dan ook vier categorieën: Starter, Handelaar, Ondernemer en Agri van het Jaar. Er werd een info-moment georganiseerd met de potentiële kandidaten om het verloop van het geheel uit te leggen.”

Wie wil deelnemen, moet zijn dossier tegen 5 januari 2018 indienen bij Unizo. Een deskundige jury haalt per categorie drie genomineerden uit. Die genomineerden worden pas op de avond van het gala bekendgemaakt. Ook dan mogen de aanwezigen hun stem uitbrengen op hun favoriete genomineerde. Na het diner worden de winnaars van de awards bekend gemaakt en volgt een spetterend feest. Wie zich kandidaat wil stellen, kan zich aanmelden of wie wat meer informatie wil, kan daarvoor terecht bij Tamara Gevaert op het nummer 0495 51 47 36.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier