Unizo Oostkamp en Ruddervoorde-Waardamme maken winnaars Dag van de Klant bekend

De winnaars van de actie van de Dag van de Klant posseren samen voor de foto. © GST
Redactie KW

De winnaars van de actie ter gelegenheid van de Dag Van de Klant werden door Unizo Oostkamp en Unizo Ruddervoorde-Waardamme bekend gemaakt met een kleine receptie bij Emelie in Ruddervoorde.

Barbara Van De Voorde uit de Liematestraat 6 te Ruddervoorde won een waardebon van 125 euro bij Dameskleding Emilie te Ruddervoorde en Karolien Seys uit de Brugsestraat 19 te Oostkamp won een waardebon van 125 euro bij Herenkledij Emiel te Ruddervoorde.

Zes flessen Champagne René Kindt bij het Oostkamps Champagnehuis Oostkamp waren voor Marika Goethals uit de Torhoutsestraat 124 te Ruddervoorde en twaalf flessen OMER 75 cl. geschonken door Unizo waren er voor Piet Himpens uit de Verbindingsstraat 12 te Hertsberge en voor Marie Anne Carrebrouck uit de Van Arteveldestraat 33 te Oostkamp.

Daarnaast werden er nog 15 culinaire waardebonnen van 50 euro geschonken aan: Laura Verkeyn, Jacques Van Paemel, Bart Neerinck-Willaert, Yvette Goetynck, Stefanie Van Beirs, Christa Lenaers, Rita Doubbel, Jeannine Logghe, Linda d’Hoop, Ann Beausaert, Lisette Christiaens, Roger Callewaert-Beernaert, Vande Keere, Clara Deknock en Omer De Coster.

(GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier