Unizo Groot-Kortrijk ontvangt topman

Danny Van Assche. © Belga
Redactie KW

Op donderdag 18 januari vindt de nieuwjaarsreceptie van Unizo Groot-Kortrijk plaats. Het bestuur mag dan topman Danny Van Assche verwelkomen.

Hij is sinds begin dit jaar de nieuwe voorzitter van Unizo: zijn voorganger Karel Van Eetvelt stapte in oktober vorig jaar over naar Febelfin.

Op de nieuwjaarsreceptie donderdagavond wordt vooruitgeblikt naar het komende jaar. Stan Callens, voorzitter van Unizo Heule en lid van de werkgroep: “Unizo zal in 2018 volop inzetten op samenwerking tussen de zes Unizo-besturen (Bellegem, Bissegem, Heule, Kortrijk, Marke en Kortrijk-Zuid). De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie bij Wijnen De Clerck in Heule is daar alvast een schoolvoorbeeld van.”

Ondernemersbus

“Verder gaan we dit jaar werken maken van de Kortrijkse ondernemersprioriteiten in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen. Ook zullen we de ondernemers in contact brengen met de aankoopdiensten van de stad, gaan we ondernemers informeren over onder meer de GDPR-wetgeving en zullen we bedrijfsbezoeken en events organiseren.”

Unizo Marke en Unizo Bissegem leggen donderdagavond zelfs een ondernemersbus in. Die haalt de ondernemers op Markeplaats en de Rietput Bissegem op en zet hen nadien ook daar af. (AXV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier