Rubriek Economie

Tijdens de paasvakantie ook (even) een 'Empty Shop' in Oostende

30/03/18 om 10:51 - Bijgewerkt om 10:49

Van 5 tot 7 april wordt alles (bruikbare kledij en schoenen) ingezameld en uitgestald. Van 12 tot en met 14 april is de pop-up winkel open voor de verkoop.

Tijdens de paasvakantie ook (even) een 'Empty Shop' in Oostende

Aaron Ooms en Peter Desnerck zullen van 5 tot 7 april aanwezig zijn in de pop-up winkel om de kledij en de schoenen in ontvangst te nemen © FRO

Curieus Oostende pakt tijdens de paasvakantie, in navolging van onder meer Roeselare, uit met een stunt. Ze hebben een leeg pand op de kop getikt en tijdens de paasvakantie wordt dat omgetoverd tot een pop-up store.

"De verbouwingswerken aan de vroegere Boetiek Lingerie Delphine, op de hoek van de Alfons Pieterslaan en de Jules Peurquatstraat starten pas na de paasvakantie", leggen Peter Desnerck en Aaron Ooms ons uit. "De aannemer is zo vriendelijk geweest de shop ter beschikking te stellen om er een tijdelijke pop-up winkel in te richten voor het goede doel. We doen een warme oproep naar mensen die ons initiatief willen steunen. We roepen iedereen op om hun miskoopjes te doneren en wij verkopen ze dan ten voordele van Tejo vzw. Iedereen heeft wellicht zo een miskoop in de kast liggen: een kleed, een deftig pak, een mantel of een prachtig paar schoenen, waar je op uitgekeken bent. Wij nodigen iedereen uit om hun miskopen een nieuw leven te schenken."

Van 5 tot 7 april wordt alles (bruikbare kledij en schoenen) ingezameld en uitgestald. Van 12 tot en met 14 april is de pop-up winkel open voor de verkoop. Je kan daar misschien de slag van je leven slaan en tegelijk het goede doel steunen. De opbrengst gaat volledig naar TEJO (Therapeutische ondersteuning voor Jongeren).

(FRO)

Voor info omtrent donaties en The Empty Shop kan je terecht bij Peter Desnerck (tel. 0486/725 821) of Aaron Ooms (0499/615 573).

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!