Tiany Kiriloff, Cesar Casier en Vincent Banić ambassadeurs voor modefestijn in Oostende

Redactie KW

Lifestylejournalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen helpen bij selectie van deelnemende zaken voor de vijfde editie van #MODEinOOSTENDE

De jubileumeditie belooft een topper te worden. Toerisme Oostende vzw kon naast Belmodo-gezicht Tiany Kiriloff ook topmodel Cesar Casier en Familie-acteur en model Vincent Bani? strikken als gezichten voor #MODEinOOSTENDE. Samen met modejournalisten Ingeborg Deleye en Timon Van Mechelen maakten ze een selectie van Oostendse winkels. Deze winkels zullen tijdens het weekend van 15 en 16 september in de kijker worden gezet tijdens de vijfde editie.

Jaarlijks zakken heel wat fashionista’s af naar de Stad aan Zee voor het nodige shoppingplezier. Tijdens het weekend van #MODEinOOSTENDE kan je een shoppingroute doorheen de stad volgen, terwijl in de deelnemende winkels verschillende in-store events worden georganiseerd. Elk jaar staan er verschillende modeshows, workshops en traktaties op het programma.

“Met dit evenement willen we Oostende op de kaart zetten als onderscheidende shoppingstad”, aldus burgemeester Johan Vande Lanotte. “De vzw Centrummanagement en Toerisme Oostende vzw werken heel het jaar door om Oostende op de kaart te zetten als dé Shoppingstad aan Zee. Met #MODEinOOSTENDE zetten we de vernieuwde dynamiek en het Oostendse ondernemerschap extra in de kijker”.

Een overzicht van de deelnemende winkels en de verschillende activaties vind je op www.visitoostende.be/modeinoostende en op www.belmodo.be/modeinoostende

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier