The Beauty Barn opent in Zedelgem

© GS
Redactie KW

De opening van het schoonheidssalon The Beauty Barn is voor de 25-jarige Kim Vandewiele een kinderdroom die in vervulling gaat. Zondag 28 april nodigt Kim samen met haar vriend Glenn Vanhevele hun vrienden, buren, familie en vele anderen uit om kennis te komen maken met The Beauty Barn in de Kronestraat 54 in Zedelgem.

“Ik had al vanaf zeer jonge leeftijd het idee om binnen het wereldje van schoonheid mijn toekomst te gaan zoeken”, weet Kim Vandewiele te vertellen. “Ik was nog maar 5 jaar toen ik al de nagels van mijn mama lakte. Het is een passie die nooit weg geweest is uit mijn leven. Toen ik op 18-jarige leeftijd afstudeerde, kon ik aan de slag als vertegenwoordigster van schoonheidsproducten. Daarnaast nam ik ook de taak van het opleiden van klanten voor mijn rekening in het opleidingscentrum van de firma. Toch bleef het mijn droom om volledig op eigen benen te staan en mijn eigen instituut uit te bouwen.”

Met de opening van The Beauty Barn is het nu zover. “Ook de naam The Beauty Barn is niet zomaar gekozen. Barn ofwel vrij vertaald Schuur verwijst naar het landelijke karakter die we van onze woning tot in het salongedeelte hebben doorgetrokken, waardoor we toch de klanten in een warme huiselijke stijl kunnen ontvangen“, aldus Kim. The Beauty Barn wil met de aangeboden behandelingen zich vooral toespitsen op gelaatsverzorging, gelaatsverbeteringen en het verzorgen en oplossen van gelaatsproblemen en anti-Aging.

The Beauty Barn is gesloten op woensdag en open van 9 tot 18 uur of op afspraak. Telefonisch te bereiken: 0497 22 65 27.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier