Stefanie Note wordt onthaalouder in Aarsele

© SDT
Redactie KW

Stefanie Note, een enthousiaste jongedame, runt sinds begin maart haar eigen zaak. Bij haar thuis in de Haantjesstraat in Aarsele heeft ze haar woonkamer erg gezellig ingericht en omgebouwd tot een kinderdagverblijf.

“Ik heb eigenlijk verpleegkunde gestudeerd”, opent ze. “Daarna heb ik eventjes in de thuisverpleegkunde gewerkt, maar dat was minder mijn ding. Ik miste de kindjes te veel. Daarom heb ik de keuze gemaakt om te starten als onthaalouder. Toen hier in Aarsele een nieuwe woning te huur kwam te staan, vond ik dat de ideale opportuniteit. Mensen kunnen bij mij terecht voor de opvang van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Voor- en naschoolse opvang van broertjes of zusjes is ook mogelijk. Alles is bespreekbaar.”

Buitengewone werkuren

Kindjes kunnen er terecht van 6 uur tot 18 uur. “Maar eigenlijk stel ik mij erg flexibel op. Als er mensen zijn met buitengewone werkuren, dan wil ik gerust samen met de ouders naar een oplossing zoeken. Flexibele opvang is erg belangrijk voor mij.

Bovendien werkt ze samen met lokale boeren en gebruikt ze lokale producten om de maaltijden te bereiden. “Bij mij kunnen de kindjes iedere dag vers eten. Mijn producten haal ik bij lokale handelaars, zoals De Westhoek en De Sneppe in Aarsele”, sluit Stefanie af.

Info: 0485 73 20 08, onthaalouderstefanie@outlook.be of haar Facebookpagina.

(SDT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier