Seminaries in Leeuwenhuis Aarsele geven ondernemers weer goesting

Charlotte D'halewin. (Foto LVA)
Lieven Vancoillie

Andere bedrijfsleiders helpen om hun droom te realiseren. Het is een ondernemende, nieuwe bestemming voor het pittoreske en statige Leeuwenhuis aan de Vrouwenstraat. Geleid door Charlotte D’halewin.

De vroegere notariswoning en -praktijk van Viaene in de Vrouwenstraat in Aarsele is een 18de eeuwse classicistische herenwoning, die de voorbije jaren meerdere keren van eigenaar veranderde. Achter de mooie gevel wonen Steven Vermeulen en zijn partner Charlotte D’halewin, en hun 3-jarig dochtertje Ella.

“Dit is een fantastisch en inspirerend pand”, zegt de gedreven Charlotte D’halewin (36), die er HaRvest onderdak biedt. “Het is een absolute meerwaarde om hier te werken.” Steven werkt in de buurt van onze nationale luchthaven Zaventem in een logistiek bedrijf dat focust op import en export. Charlotte D’halewin is een getogen en geboren Tieltse, die bedrijfspsychologie studeerde.

Intensere en langere samenwerking

“Mijn eerste job nadat ik afstudeerde was bij Steve Rousseau, nu zaakvoerder van House Of Talents in Kortrijk. Door hem kreeg ik de smaak van het échte ondernemen te pakken en ging ik de uitdaging aan. Ik ontdekte dat ik bedrijfsleiders wilde helpen om hun doelen te bereiken en plezier te laten beleven aan het samenwerken met hun medewerkers. Ik wou ook gaan voor een intensere en lange termijn samenwerking”, duidt Charlotte D’halewin.

Drie jaar geleden richtte ze HaRvest op. “Met HaRvest laten we bedrijfsleiders loskomen van de dagdagelijkse beslommeringen, hen even ontstresst laten bevrijden, loskomen uit die soms verstikkende routine, nadenken over de toekomst en het (tijds)pad dat we samen willen gaan.” (LVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier