Scott neemt Alvey Groep uit Deerlijk over

Redactie KW

Er is een principeakkoord over de verkoop van het handelsfonds en intellectuele eigendom van Alvey Groep uit Deerlijk aan Scott Technology uit Nieuw-Zeeland.

Verwacht wordt dat de verkoop afgerond zal zijn op 4 april 2018. “De overname biedt uitzonderlijk potentieel voor beide firma’s. Door haar expertise in industriële automatiseringsprojecten op maat sluit Alvey nauw aan bij SCOTT, met complementaire producten en markten”, klinkt het in een mededeling.

“Alvey is gespecialiseerd in paletisering, intern transport, automatische magazijnen en andere industriële automatiseringsoplossingen en -diensten. Haar oplossingen zorgen voor optimale interne logistieke flows, zowel op gebied van hardware als software. De Groep stelt 250 medewerkers tewerk in België (hoofdkantoor), Tsjechië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Scott is dan weer gespecialiseerd in ontwerp en fabricage van geautomatiseerde productielijnen, robotica, en meer inhet algemeen verwerkingsmachines. SCOTT is leider op gebied van automatisering en robotica. De Groep biedt oplossingen aan die productiviteit, betrouwbaarheid, rendement en veiligheid verhogen voor de medewerkers wereldwijd.”

Voor Alvey, haar medewerkers en belanghebbende partijen is het zonneklaar dat de integratie in SCOTT zeer veelbelovende mogelijkheden voor verdere expansie en groei biedt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier