Sandra Bekkari lanceert eigen brood

Redactie KW

Het Sandra Bekkari brood werd gemaakt volgens een eenvoudig recept, bevat acht ingrediënten, geen additieven en geen E-nummers.

Nadat er veel vraag kwam waar 100% volkoren speltbrood kon gevonden worden, zette Sandra Bekkari zich zelf aan het werk. “Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood” zegt de voedingsdeskundige. Daarom ontwikkelde ze een 100% Sanabrood.

Het Sandra Bekkari brood werd gemaakt volgens een eenvoudig recept, bevat acht ingrediënten, geen additieven en geen E-nummers. Het brood bestaat voor 100% uit volkoren speltmeel. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen én smaak optimaal behouden blijven.

Het brood met speltdesem krijgt ook de nodige tijd om te rijzen waarbij het een rijke nootachtige smaak ontwikkelt. Bakken op steen geeft het brood ook een heerlijk krokante korst.

Dankzij het gebruik van Posidonia-zout kon het zoutgehalte met 25% terug geschroefd worden. Een scheutje olijfolie en een kleine toets van honing zorgen voor een unieke smaak.

Het Sandra Bekkari brood is vanaf 30 april aanvankelijk enkel verkrijgbaar bij Carrefour.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier