Rik Flamand nieuwe voorzitter Ondernemend Aarsele

Redactie KW

Shamrock in Tielt was zaterdagavond ‘the place to be’ voor de Aarseelse ondernemers. Tijdens de Nacht van de Aarseelse Ondernemer werd ook de nieuwe voorzitter van Ondernemend Aarsele officieel voorgesteld door zijn voorganger, die na een decennium de fakkel doorgeeft.

Ondernemend Aarsele zag in 2008 het levenslicht en de voorbije tien jaar nam Olivier Siemoens (44) de voorzittersrol waar. “Ik heb evenwel altijd duidelijk gezegd dat ik geen voorzitter voor het leven wou zijn. Om dynamiek te creëren en een gezonde vereniging te blijven, moet soms een nieuwe wind kunnen waaien. Rik Flamand (49) is de perfecte persoon om de functie van me over te nemen. Zelf wil ik me graag focussen op een aantal andere ambities.”

Ondernemend Aarsele is de drijvende kracht achter heel wat initiatieven in de Tieltse deelgemeente en de kersverse voorzitter wil dat graag zo houden. “We bundelen de belangen van de ondernemers, maar zijn uitgegroeid tot een zeer brede vereniging die bijvoorbeeld ook achter de kerstmarkt en de Dorpsfeesten zit. De Aarselenaar op straat krijgen en verenigen, dat is de belangrijkste drijfveer. Daar hebben we – met een zeer divers en goed bestuur – de voorbije tien jaar hard aan gewerkt en ik wil verder bouwen op de fundamenten die Olivier legde.”

Olivier Siemoens runt – onder andere – het familiebedrijf bvba Siemoens. Rik Flamand is de zaakvoerder van de Aarseelse dagbladhandel Libretto.

(RDV – foto WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier