Restaurant Vier vindt onderdak op site-Sint Vincentius

© TVK
Redactie KW

Sebastien Ghyselen (39) en An Van Ammel (40) zijn de zaakvoerders van het nieuwe Restaurant Vier in een rustiek pand op de voormalige site van Sint Vincentius.

“We willen met Vier het leven vieren. Vier is ook Kortrijks dialect voor vuur”, knipoogt Sebastien, die een kokopleiding genoot in de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. An genoot een opleiding fotografie. “Ik combineerde dat altijd met horeca.” Het koppel werkte eerder al samen bij Table d’Amis. Het pand is strak, maar genereus ingericht. “Het plaatje klopt. We hebben de authenticiteit en de rust van het rusthuis willen behouden”, zegt Sebastien. Hij gaat voluit voor regionale producten. “Vers van de telers, producten die voor zichzelf spreken en zuiver bereid zijn zonder veel poespas.” ‘s Middags kunnen dagschotels voor particulieren of verenigingen afgehaald worden mits bestelling. ‘s Avonds is Vier open. “Voor het diner kan je kiezen uit 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 nagerechten. Dat alles voor 46 euro met gratis water.” In het restaurant is er plaats voor 30 personen. “We hebben ook een apart zaaltje voor babyborrels, doopsels, kleine seminaries, bedrijven of lunchvergaderingen op aanvraag”, duidt An. De zaak heeft ook een ruime privéparking en is erg toegankelijk. (PVH)

Info: www.vierkortrijk.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier