Regus opent nieuwe werkpleklocatie in oud gebouw van Lernout&Hauspie Ieper

Area director van Regus Belgium Mario Jespers in het nieuwe center in Ieper. © (Foto TOGH)
Redactie KW

Wereldspeler Regus opende een vestiging in Ter Waarde in Ieper. Op 1.120 m² zijn er 33 co-workingplekken, 32 kantoren en 2 vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden.

Het volledig gemeubileerde ‘Regus Ieper Business Park’ center, bevindt zich in een gerenoveerd bedrijfsgebouw op Ter Waarde 50, dat in de jaren negentig gebouwd werd voor Lernout&Hauspie. “Ons nieuwste business center in Ieper leent zich uitstekend voor de vele start-ups uit de regio en de steeds groter wordende groep van kantoornomaden die dankzij de cloudtechnologie van eender waar kunnen werken”, zegt Marjo Jespers, area director van Regus België. “De groei die voor co-working wordt voorspeld is gigantisch. Vandaag is slechts 2,6% van alle kantooroppervlakte in ons land ingericht als co-workingruimte. Tegen 2035 zal dit meer dan 30% zijn. Regus speelt absoluut in op deze trend.”

Het center omvat een business lounge met 33 co-workingplekken, 2 vergaderzalen en 32 kantoren goed voor 99 werkplekken. Flexibele werkplekken winnen aan populariteit in West-Vlaanderen. “In de voorbije twee jaar nam het aantal Belgische locaties van Regus toe van 13 tot 37. Vooral in West-Vlaanderen is de groei opmerkelijk. Bovenop het bestaande center in Brugge, opende Regus in enkele maanden tijd vestigingen in Roeselare, nu ook in Ieper en in Kortrijk. Op termijn zien we potentieel voor minstens zes centers in West-Vlaanderen. We kijken hiervoor onder meer nog naar locaties in bijvoorbeeld Oostende maar ook een bijkomende vestiging in Brugge behoort tot de mogelijkheden.”

(TOGH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier