Pop-upwijn- en geschenkenzaak in De Post

Pascal Heytens en Sigrid Olinger in hun pop-up. © Foto WME
Philippe Verhaest

Nog tot en met zaterdag 26 januari 2019 heeft Wijnen Heytens Pascal een pop-upzaak in de feestlocatie De Post langs de Beernegemstraat 53 gestalte.

“Wij leveren hoofdzakelijk aan horecazaken, maar willen ook particulieren de kans geven om met de eindejaarsfeesten hun geschenken bij ons aan te kopen”, legt Pascal Heytens uit. Hij runt zijn zaak al tien jaar met zijn echtgenote Sigrid Olinger. “In onze pop-up kunnen we klanten in een gezellig kader ontvangen en hen al onze producten leren kennen. We zijn van woensdag tot zaterdag, telkens van 10 tot 18 uur, geopend en naast de Spaanse en Portugese topwijnen kan je bij ons ook terecht voor olijfolies, olijven, tapenades, thee, koffie… Alle zaken die het leven mooi maken met andere woorden.”

Degustatie

In de pop-up vind je ook allerhande geschenkverpakkingen. “En dankzij onze tijdelijke intrek in De Post van eigenaar Wouter Baert zullen ook veel mensen die plek als feestzaal ontdekken.”

Van 23 tot 25 november organiseren Pascal en Sigrid, telkens van 13 tot 20 uur, een degustatie. Alle info op 0477 64 44 35 en pascal.heytens@telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier