Rubriek Economie

Piet Verhoeve komt aan het roer van Hangar K

19/12/17 om 15:11 - Bijgewerkt om 15:10

Hangar K, de nieuwe co-creatiehub op Kortrijk Weide, die recent werd opgericht, krijgt Piet Verhoeve als ceo. Als expert in innovatie en samenwerking leidt hij momenteel het onderzoeksprogramma ICON bij imec en brengt hij er universiteiten en bedrijven samen. "Mijn ambitie? Hangar K uitbouwen tot een uniek ecosysteem, een voedingsbodem voor innovatie en ondernemerschap."

"Samenwerking, innovatie en ondernemerschap worden de pijlers van Hangar K. Dat is wat mij zo boeit", zegt der kersverse ceo van Hangar K, Piet Verhoeve. "Dit is niet de zoveelste incubator of fysieke werkplek die startups huisvest. Dit moet een echt partnership worden waarin starters, scale-ups, gevestigde ondernemingen en de academische wereld elkaar ontmoeten, ondersteunen en inspireren. Start it @kbc, de grootste startup-community van België, zal voor coaching en mentoring van de starters zorgen. De hogescholen en universiteiten brengen kennis aan boord, terwijl gevestigde bedrijven zoals Barco en Cronos Groep hun ervaring, strategische inzichten en marktkennis zullen delen. D...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!