Rubriek Economie

Peter Taffeiren (POC Partners uit Pittem): "Binnen vijf jaar heeft Polen ons qua koopkracht bijgebeend"

20/05/18 om 08:30 - Bijgewerkt op 17/05/18 om 13:40

Dankzij de financiële steun van het Pittemse POC Partners konden een aantal Poolse wielrensters deelnemen aan de voorjaarsklassiekers. De band tussen de firma en Polen is echter niet zozeer sportief, maar eerder zakelijk. Wij gingen op zoek naar de persoon achter de plannen.

"Dat ik in de projectbusiness ben terechtgekomen is eerder een samenloop van omstandigheden", begint Peter zijn verhaal. "Na mijn legerdienst werkte ik als assistent aan de universiteit, tot ik gecontacteerd werd door Sobemap, een ingenieurs- en consultancybureau uit het Brusselse. Ze zochten iemand om de financiële begeleiding te doen van hun grootste project: de vernieuwing van de luchthaven Brussel Nationaal. Ik besloot de uitdaging aan te nemen en achteraf gezien was dat een goede beslissing. Ik leerde werken in een groter geheel en deed heel wat ervaring op in de projectontwikkeling."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!