“NUA is er voor wie op zoek is”

Zaakvoerster Hoa Hoang gaf haar zaak de naam NUA. © JA
Redactie KW

Dit weekend opent in de Koning Albertstraat 86/11 een centrum voor yoga, massage, meditatie en coaching. Zaakvoerster Hoa Hoang gaf haar zaak de naam NUA.

“Dat komt van mijn voornaam (Nhu) Hoa. Nuwa is ook een godin uit de Chinese mythologie, ze is de schepper van nieuw leven.” De 37-jarige Hoa is geboren en getogen in Kortrijk en werkte voordien als projectcoördinator in de betonsector. “In die stressvolle business ondervond ik dat er weinig aandacht werd geschonken aan emotioneel welzijn. Ik vond mijn toevlucht in yoga, massages en Oosterse geneeswijzen.”

“Die kennis en ervaring wil ik nu overbrengen op mensen die op zoek zijn of met twijfels zitten en die concrete stappen willen zetten in de richting die ze uit willen. Dat doe ik via coaching maar ook via yoga, massages en Oosterse geneeswijzen. Mijn vader had in Duitsland een praktijk in Oosterse geneeswijzen. Als kind stond ik daar niet bij stil, pas later leerde ik de waarde ervan kennen. Zowel in binnen- als buitenland heb ik me in de verschillende disciplines bijgeschoold en ik volg nog steeds opleidingen.”

Behalve Hoa zelf telt NUA twee yogaleraren. (JA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier