Nieuw smart logistic center van Dewulf opent officieel de deuren

© STEFAAN BEEL
Philippe Verhaest

Het nieuwe Smart Logistic Centrum van Dewulf, wereldspeler op vlak van aardappel- en worteltechniek, is officieel geopend. Met de investering is een bedrag van 7 miljoen euro gemoeid.

Niks dan tevreden gezichten tijdens de opening van het gloednieuwe smart logistic center van Dewulf in Roeselare. Roeselaars burgemeester Kris Declercq (CD&V) en Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) hadden de eer om het technologisch hoogstandje als een van de eersten te bewonderen.

Het nieuwe logistiek centrum biedt ruimte aan 8.500 palletplaatsen en 40.000 artikelen. In totaal bestrijkt het een oppervlakte van 7.800 vierkante meter. “Dit stelt ons in staat om nóg efficiënter te werken”, benadrukt sales- en marketingdirecteur Hendrik Decramer. “Onze dealers wereldwijd worden nu nog sneller bediend en de producten voor onze montagefabriek aan de andere kant van de straat bedienen we via een glazen brug over de Moorsleedsesteenweg. Een echte eyecatcher. Met deze realisatie zetten we ook onze verankering met Roeselare in de verf. Dit is onze thuisbasis.”

Lees ook: ‘Dewulf opent gloednieuw ‘slim’ logistiek centrum in Rumbeke’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier