Nieuw koffie- en bakhuis Knus maakt het gezellig in Zwevegem

© GJZ
Redactie KW

Onlangs opende in de Otegemstraat een nieuwe zaak: Knus. “Noem het geen cafetaria of tearoom, maar eerder een koffie- en bakhuis waar allerhande zoetigheden en ontbijten kunnen verkregen worden”, klinkt het bij Renaud Vandeburie (28).

Samen met zijn echtgenote, Loes Coessens (28) runt Renaud de nieuwe zaak. “Het is eigenlijk het verwezenlijken van een droom die ik al lang koesterde“, zegt Loes. “Bakken is mijn passie. “Ik heb een tijdje bij een bakker gewerkt en had in bijberoep een zaak waar men op bestelling taarten kon kopen. Een eigen ‘echte’ zaak was dan de daaropvolgende logische stap.”

Samen met Renaud gingen ze op zoek naar een geschikt pand. “We denken dit hier in de Zwevegemse Otegemstraat gevonden te hebben. We hebben het totaal gerenoveerd en zijn nu klaar om de mensen te ontvangen“, aldus Renaud die nog parttime als leerkracht lichamelijke opvoeding werkt.

Hij doet de bar, terwijl Loes het keukenwerk voor zich neemt. Bij Knus kan men terecht voor koffie, thee, pannenkoeken, wafels, taart, ijs. “Alles is huisbereid”, beklemtoond Loes. “Ook bieden we diverse formules van ontbijten aan. Iets wat wellicht nieuw is in Zwevegem. (GJZ-foto GJZ)

Op maandag is Knus gesloten, alle andere dagen is men geopend. Voor meer info kan men een kijkje nemen op www.knusbylucy.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier