Rubriek Economie

Monique-Hanssens-Wallays van Hanssens Catering: "Vers en gezond onze troef"

13/04/18 om 10:00 - Bijgewerkt op 12/04/18 om 13:41

Donderdag bracht Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) een bezoek aan Hanssens Catering in de Koningin Fabiolastraat. "Alles vers en gezond. Dat is al langer onze grootste troef bij de productie en levering van onze schoolmaaltijden en dat willen wij zo houden", aldus zaakvoerster Monique Hanssens-Wallays, die het bezoek van de minister als een mooie beloning beschouwt voor de dagelijkse inspanningen door de firma.

Hanssens Catering bestaat al sinds 1967. "Net als bij veel Zuid-West-Vlaamse familiebedrijven liggen de wortels van onze firma in het vlas", begint Monique Monique Hanssens-Wallays haar verhaal. "Mijn schoonmoeder Marie-Louise Van Damme was het met zeven kinderen wel gewoon om voor een grote groep te koken. In periodes van het slijten van het vlas, waarin mijn schoonvader Frans Hanssens actief was, stilde zij vaak vijftig grommende magen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!