Michiel Sulmon verhuist naar eigen pand in Waregem

Célestine De Wintere en Michiel Sulmon komen terug naar hun thuisbasis Waregem. © HDV
Redactie KW

Volledig op maat van de wensen en verlangens van de klant creërt en realiseert Michiel Sulmon eiken bijgebouwen op maat. Of het nu gaat om een aanbouw, poolhouse, carport of stalling: de eiken bijgebouwen stralen charme en sfeer uit.

“Wij zijn verhuisd van Zulte naar Waregem omdat we het bedrijfspand in de Roterijstraat konden aankopen. Wij zijn zelf ook van Waregem en onze meeste projecten zijn ook in de buurt van Waregem“, vertelt Célestine De Wintere. “Michiel is het bedrijf gestart in 2010 met als hoofdactiviteit verbouwingen van woningen. Later begon hij daarbij zijn eigen schrijnwerkerij en sinds maart dit jaar ben ik mee in de zaak gestapt. Ik neem vooral het interieurontwerp en de coördinatie en opvolging met klanten op mij.”

“Onze toekomstvisie is om totaalprojecten van a tot z te realiseren. Michiel spitst zich vooral op de ruwbouw en ik op de afwerking. Wij willen dat klanten op hun beide oren kunnen slapen door als team de volledige coördinatie op ons te nemen. We willen een aanspreekpunt vormen voor hen, samen met ons personeel”, voegt ze er aan toe.

(YVW)

Info: Michiel Sulmon en Célestine De Wintere, Roterijstraat 89, Waregem, 0498 27 10 41, www.michielsulmon.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier