Rubriek Economie

Met deze app red je restaurantmaaltijd van de vuilbak

09/05/18 om 16:00 - Bijgewerkt om 12:18

Aan een spotprijs jouw lunch online bestellen en er zo voor zorgen dat op restaurant het overtollige eten niet in de vuilbak belandt? Het kan! De app 'Too Good To Go', een concept dat drie jaar geleden bedacht werd en vanuit Denemarken overwaaide, bereikte na de ons omringende landen ondertussen ook België. Kortrijk is samen met Brugge de eerste West-Vlaamse stad waar de toepassing wordt uitgerold. Zestien zaken doen al mee.

Jaarlijks wordt een derde van het geproduceerde voedsel weggegooid. De missie van Too Good To Go is dan ook om die afvalberg te verminderen en het voedsel dat eigenlijk nog perfect eetbaar is, te redden van de afvalcontainer. Of je hebt geen zin meer om te koken, of je bent alleen: elke reden is goed genoeg om Too Good To Go te gebruiken. Je zoekt via de gratis applicatie een zaak in jouw buurt, je bestelt en je betaalt online. Daarna haa...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!