Maandag opent frituur Bossuwé ‘t Hoge in Kortrijk

Redactie KW

Zaterdag stonden alle Bossuwé-collega’s aan de voorgevel van Frituur Bossuwé ‘t Hoge. Met de actie kondigden ze de openingdatum aan van hun derde vestiging.

De nieuwe frituur opent op maandag 16 april. “Met deze nieuwe vestiging, na Vanallier in Aalbeke, wil de Groep Bossuwé blijven ondernemen en gestructureerd blijven groeien”, aldus Olivier Honoré, die samen met zijn broer Louis de zaak zal runnen. Die wil meer zijn dan een frituur. “We houden rekening met de grote evolutie waarin de fastfoodwereld zich momenteel bevindt. We proberen ons dagelijks in de positie van onze klant te plaatsen en zij leren ons dat kwaliteit en service de belangrijkste items zijn voor een succesvolle horecazaak”, zeggen de broers. “Onze leveranciers ondergaan steeds een kwaliteitscontrole voor we met hen in zee gaan. Dit sluit aan op onze familiale ervaring die we meekregen van onze grootouders en ouders.”

Maandag opent frituur Bossuwé 't Hoge in Kortrijk

De huisstijl en het logo van Bossuwé ondergingen een serieuze make-over en werden in de nieuwe vestiging verwerkt. Getuige daarvan de ronde tafel met het nieuwe logo en een foto uit de jaren 40 van het eerste oliebollen- en frietkraam van L. Bossuwé, de nonkel van wijlen Maurice Bossuwé. Maurice runde de zaak 40 jaar lang.

De Frituur Bossuwé aan het station was in 1952 het eerste ‘bakkraam’ in ons land. Philippe Honoré, schoonzoon van Maurice, zorgde na Maurice voor de continuïteit aan het station van Kortrijk. Hij zal het wat kalmer aan doen. Zonen Louis en Olivier verhuizen naar ‘t Hoge. “We mikken op de duizenden studenten. Wat service betreft, zetten we hard in op het minimaliseren van wachttijden tijdens drukke momenten en het optimaliseren van de productiviteit. Zo zal je, op een nog vernieuwende manier, via de Bossuwé App online kunnen bestellen, maar krijgen de klanten ook de kans om op een kiosk ter plaatse hun bestelling in te geven en te betalen. Uiteraard blijft bestellen aan de kassa nog altijd mogelijk. De zaak aan het station Kortrijk krijgt een nieuwe ploeg medewerkers van de Groep Bossuwé.

Maandag opent frituur Bossuwé 't Hoge in Kortrijk

(PVH – foto’s TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier