Luxe kledingzaak New Elisa strijkt neer in Kortrijk

© JVGK
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Met New Elisa, fashion for kids, heeft Kortrijk er een nieuwe luxe kledingszaak bij. Zaakvoerder is Fran Lavigne, die in de advocatuur zat. Zij is niet aan haar proefstuk toe: Fran was bijna 7 jaar het gezicht van Kinderboetiek Elisa.

“Na de geboorte van mijn jongste zoon was het ene goed moment om iets te doen. Ik droomde al langer van een kledingszaak voor kinderen. Omdat de zaak aan de Sint-Jansstraat te klein werd, zijn we nu naar hier verhuisd”, zegt Fran. De nieuwe zaak huist in het beschermd monumentaal pand aan het Plein 32, op de hoek met de Lange Meersstraat in Kortrijk. “Ik was onmiddellijk verliefd op het pand”, zegt Fran. Fran was samen met Bedrijf Meuleman anderhalf jaar bezig met de verbouwingen en het inrichten van de zaak.

“Ik heb zelf alles bedacht en ingericht. Het moest perfect zijn.” De nieuwe zaak in kinderkledij is gericht op kinderen en jongeren van 0 tot 16 à 18 jaar. “Het volledige gamma bestaat uit luxemerken. Binnen die merken houd ik een bepaalde lijn en stijl aan, zo weten de mensen waarvoor ze komen. Ik kies er het mooiste uit”, aldus Fran. “We hebben ook een geïnstalleerde kinderkamer van Théophile & Patachou. Verder hebben we ook geboortelijsten en babymeubeltjes.” (PVH/Foto JVGK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier