Louis Busschaert opent zijn Unit Personal Training in de Ieperstraat in Tielt

Louis Busschaert is erkend als personal trainer. © KeMa
Redactie KW

In de Ieperstraat 60A bevindt zich Unit Personal Training. Zaakvoerder Louis Busschaert zag zijn droom werkelijkheid worden.

“Het is een plek waar gecertificeerde coaches als een team in een perfecte omgeving de klant kunnen ondersteunen en motiveren om de beste versie van zichzelf te worden, zonder enige afleiding en waar enkel de klant centraal staat.” Unit Personal Training voorziet echter ook in groepstraining. “Naast de één-op-éénbegeleiding is het ook mogelijk om met een vaste kliek vrienden, familie of collega’s een uur groepstraining over de hele praktijk in te plannen. Ideaal na de werkdag of over de middag.”

Heel wat opleidingen gevolgd

Voorlopig doet Louis het nog allemaal zelf, maar zijn concept zit in de lift. “Ik sta er nog alleen voor, maar er komen dagelijks aanvragen binnen zodat ik toch wellicht binnen het jaar een extra Unit zal moeten oprichten om de vraag te blijven ondersteunen.”

Qua opleiding zit het wel snor bij de zaakvoerder. “De afgelopen tien jaar heb ik mij verdiept in het onderzoeken van de laatste studies rondom beweging, gewichtsverlies, spiertoename en algemene gezondheid. Het werd een passie, een levensstijl die ik verder wilde uitbouwen en onderhouden op professioneel niveau. Ik ben erkend als personal trainer en sta geregistreerd in het Europese register van bewegingsprofessionals.

Contact: louis@unitpersonaltraining.be, unitpersonaltraining.be, 0472 62 79 72 om een afspraak vast te leggen of spring binnen voor een kennismakende babbel in de Ieperstraat 60A in Tielt.

(KeMa)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier