KWestie van wat? Met KWestie lees je jouw West-Vlaams nieuws waar, wanneer en hoe je dat zelf wilt. Je wordt baas over je eigen nieuws en kiest zelf over welke onderwerpen uit welke West-Vlaamse steden en gemeenten je wil lezen.

KW - Krant van West-Vlaanderen houdt elke dag opnieuw de vinger aan de pols in West-Vlaanderen en bundelt het belangrijkste nieuws, zowel in de krant als online. Zo hoef je als West-Vlaming niets te missen.

Kwaliteitsvolle content

"Nu gaan we nog een stap verder", zegt Stefaan Vermeersch, onze algemeen directeur KW. "Met de gloednieuwe, op maat gemaakte mobiele nieuwssite KWestie, selecteer je voortaan zelf het nieuws dat jou het meeste boeit en aansluit bij je persoonlijke interesses. Dit kan eenvoudigweg door aan te geven uit welke steden en gemeenten je nieuws wenst te ontvangen en welke onderwerpen jouw voorkeur wegdragen. Sport, cultuur, politiek, samenleving, ... je vindt het allemaal. Uiteraard met garantie op kwaliteitsvolle content. Met zoals altijd, aandacht voor het verhaal én de mens achter de feiten."

Wie zich registreert op KWestie, kan de eerste maand gratis proeven van al de gepersonaliseerde nieuwssite. Op PC, tablet en smartphone!

De lanceringscampagne zal niet onopgemerkt voorbijgaan met o.a. een radio- en reclamespot (met acteur Luc Dufourmont), een social media campagne en een promotour die start op 9 februari in Kortrijk. De volgende weekends volgen nog Roeselare, Brugge en Ieper.

Proef alvast van KWestie op www.kwestie.be