Kuurnse cocktailbar op wielen Harvey & Lewis begint aan nieuw avontuur

Op de foto herkennen we Hannes Desmedt en Louis Vandevivere bij hun mobiele cocktailbar. © BRU
Redactie KW

Het nieuwste geesteskind van Hannes Desmedt (25) en Louis Vandevivere (25), beiden opgegroeid in Kuurne, kreeg de naam Harvey & Lewis bar mee. Met hun mobiele bar wil het duo kermissen en andere festiviteiten afschuimen om er hun zelfgemaakte cocktails en lokale producten aan te bieden. De kick-off van hun nieuwste concept vond afgelopen weekend plaats, onder andere op de Sinksenfeesten.

“Het idee van de Harvey & Lewis Bar is eigenlijk ontstaan nadat we even geleden voor één dag café ‘De Kroone’ gelegen op het marktplein omvormden tot een pop-up bar”, vertelt Hannes, de zoon van juwelier Piet Desmedt. “Het succes was echter zo groot dat dit naar meer smaakte. De inrichting ervan nam Louis volledig voor zijn rekening, de creativiteit voor het maken van de cocktails komt dan weer van mij. Onze grootste troef is dat wij steeds met verse premium producten werken.”

Ondanks er heel wat cocktails reeds op de markt zijn, wil Hannes steeds blijven verrassen met nieuwe smaken. Zo wil hij zichzelf uitdagen door op elk evenement waarop de Harvey & Lewis Bar aanwezig is uit te pakken met een nieuwe cocktail. De cocktailbar kan ook voor privéfeestjes worden afgehuurd. (BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier