Rubriek Economie

Kruisekenaar neemt Geluwse fietsenwinkel over

01/06/18 om 13:22 - Bijgewerkt op 31/05/18 om 13:22

Andres Toebat (34) van fietsenwinkel AT Cycling in de Beselarestraat in Geluwe organiseert een totale uitverkoop in zijn zaak. Na twaalf jaar houdt hij het voor bekeken. Verliest Geluwe daardoor een van zijn handelaren? Gelukkig niet, want Dieter Vercaemer (32) staat al te popelen om Dcycles, zijn zaak in Kruiseke, naar het pand in Geluwe te verhuizen.

"In 2006 ben ik met AT Cycling gestart in bijberoep. Ik heb het altijd erg graag gedaan en kon in al die jaren een goeie band opbouwen met mijn klanten. Ik combineerde mijn fietsenwinkel met een deeltijdse job bij Melexis in Ieper. Melexis produceert chips en sensoren voor de auto-industrie. Ik kreeg er onlangs de kans om door te groeien tot facility technician, een voltijdse functie. Aangezien mijn vriendin zelf ook een zaak heeft en we samen vier kindjes hebben, wilde ik niet langer 13 dagen op 14 werken. Het was geen makkelijke beslissing, maar ik hoop zo wat meer tijd te kunnen maken voor mijn gezin", vertelt Andres Toebat.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!