Kortrijkse Sense of Beauty verkozen tot Schoonheidssalon van het jaar

Shannon Libin, Dorine Vierstraete, Filip Vanderschelden en Ellen Logghe van Sense of Beauty. © JA
Redactie KW

Dorine Vierstraete van Sense of Beauty is een meer dan tevreden vrouw. Ze sleepte met haar schoonheidssalon donderdagavond de titel van ‘Schoonheidssalon van 2018’ in de wacht. “Met deze verkiezing willen we het salon op de kaart zetten”, klinkt het.

Ondanks de maandenlange werken voor de deur op het Overbekeplein, bleven Dorine Vierstraete en haar team niet bij de pakken zitten. En hun inspanningen hebben duidelijk vruchten afgeworpen. Donderdagavond werd Sense of Beauty in de Antwerpse Stadsfeestzaal uitgeroepen tot Schoonheidssalon van het jaar 2018. “Ik heb de voorbije maanden enorm veel steun gekregen van mijn medewerkers én mijn klanten. Het was niet evident, maar de teamspirit en het begrip waren voor ons doorslaggevend.”

Sense Of Beauty Kortrijkhttps://www.facebook.com/Sense-Of-Beauty-Kortrijk-323450471052185/https://www.facebook.comFacebook1

Super super blij Sense of Beauty is het schoonheidssalon van het jaar 2018 wat zijn we trots 💖💖🎉🎉🍾🍾 #sspvhj

Geplaatst door Sense Of Beauty Kortrijk op donderdag 16 november 2017

rich1.0https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1680482315348987&id=323450471052185552

Op zondag 17 december organiseert Sense of Beauty een Chrismas Event om het einde van de werken te vieren. “We hebben van de kalmere periode gebruikgemaakt om het salon op te frissen. We houden een opendeurdag met demonstraties en het publiek mag het salon vrij bezoeken. Velen weten niet hoe groot het hier eigenlijk is. En het is de kerstperiode dus zijn er oliebollen te krijgen. Maar ook suikerspinnen als ludieke link naar onze suikerontharing waarmee we trendsetter zijn in de streek”, vertelt Dorine. “We hebben de laatste maanden de kans gegrepen om ons bij te scholen. In januari starten we bovendien met workshops voor onze klanten.” (JA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier