Kids with Flair begint met een inspiratieshop in Roeselare

Gianna en Stijn hebben nu naast de webshop Kids with Flair ook een inspiratieshop in de Hugo Verrieststraat (foto SB) © (foto SB)
Redactie KW

Na een webshop Kids with Flair merkten eigenaars Stijn en Gianna dat mensen steeds meer vraag hadden naar een fysieke winkel waar ze naar toe konden om de items eens te zien en aan te raken. Ze stuitten op een pand in Hugo Verrieststraat, waar ze nu een inspiratieshop hebben. Ze onderscheiden zich van anderen door naast geboortelijsten ook verjaardagslijsten aan te bieden.

Stijn en Gianna hebben al een zestal jaar een webshop met alles voor baby’s tot tienjarigen. De items werden opgeslagen in een loods waar mensen ook hun bestellingen konden afhalen. Ze merkten de jongste tijd heel wat meer ophalingen en mensen die geïnteresseerd waren in om de rest van het gamma te zien. Stijn en Gianna gingen op zoek naar een loods met mogelijkheid voor een kleine shop. Ze stuitten op hun huidige pand in de Hugo Verrieststraat. “Het pand is weliswaar niet direct een loods, maar we waren er meteen verliefd op. Onze winkel is een inspiratieshop waar mensen, eventueel na het afhalen van hun pakje, nog even kunnen rondsnuisteren”, steekt uitbaatster Gianna van wal.

Verjaardagslijsten

“Een foto online blijft maar een foto, mensen vinden het altijd wel fijn om het item in het echt te zien, eens vast te nemen. De items die wij te koop aanbieden, komen beter tot hun recht in deze huiselijke sfeer, vinden wij”, aldus Stijn. “Met onze winkel willen we bovendien geen concurrent voor andere baby- en kinderwinkels in Roeselare zijn. We onderscheiden ons bovendien met de verjaardagslijsten. Die hebben hetzelfde principe als de geboortelijsten. Ouders kunnen bij ons een lijst liggen met dingen die op het verlanglijstje van het jarige kind staan. Kwestie van overbodige of nutteloze cadeaus te kopen. Als ouders weten wij zelf dat er een overaanbod is waaruit moeilijk te kiezen is.”

Back-to-school

De verjaardagslijsten zijn niet het enige wat Kids with Flair van de rest onderscheidt. Ook de back-to-schoolcollectie slaat erg aan. “Uit mijn eigen ervaring als mama van een peuter merkte ik dat er in Roeselare geen enkele fysieke winkel voor boekentassen was. Daarvoor ga ik zelf het liefst naar een winkel. Nu bieden we er zelf aan.”

Mensen vinden het altijd wel fijn om het item in het echt te zien en eens vast te nemen

“We hebben eigenlijk een omgekeerde start gemaakt door eerst een webshop te beginnen en daarna een winkel. We hebben er geen spijt van want het concept van de winkel versterkt alleen maar ons bedrijf”, besluit het koppel. (SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier