Kersvers Kruidenierke strijkt neer in Rekkem

Peggy Thery en zoon Jordy Dooms in hun nieuwe zaak 't Kruideniertje. (Foto WO)
Redactie KW

Op de Plaats 31 in Rekkem baat Peggy Thery (37) met de hulp van haar zoon Jordy Dooms (20) een gloednieuwe buurtwinkel uit.

“Na jaren als verkoopster gewerkt te hebben in de Spar in Moorsele en de GB in Gullegem, vond ik de tijd rijp voor een eigen zaak”, zegt Peggy. “In ‘t Kruidenierke vind je een ruim en vers assortiment groenten en fruit, charcuterie en zuivel, brood en taartjes. Ook belegde broodjes zijn hier te krijgen. Frisdranken, koekjes, snoep en pralines behoren eveneens tot het aanbod, net als huishoudelijke producten.”

“Bovendien kan je hier ook terecht voor tabakswaren, telefoonkaarten, buskaarten van De Lijn en cadeaubonnen”, vervolgt Peggy. “En elke week zullen er aantrekkelijke promoties zijn. Belangrijke troef van onze buurtwinkel is het persoonlijk en sociaal contact dat we de klanten bieden.”

“We willen ons aanbod nog stelselmatig uitbreiden, waarbij we rekening zullen houden met de wensen van onze klanten”, besluit zaakvoerster Peggy Thery. ‘t Kruidenierke is zeven dagen op zeven open, doorlopend van 7 tot 20 uur. Op vrijdag sluit de zaak om 22 uur, op zaterdag om 21 uur. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier