Ismaël heropent café Victoria: “Je bent jong en je wil wat”

Ismaël Berrahou in café Victoria. © EDB
Redactie KW

Amper een week geleden opende Ismaël Berrahou (23) café Victoria opnieuw. Hij koos ervoor om de naam van het café aan de Hugo Verriestlaan 2 te behouden. “De mensen weten nu waar het is”, zegt hij.

Café Victoria was anderhalf jaar gesloten. Ismaël woont er met zijn vriendin Julie Deryckere in de buurt en daardoor overwoog hij om het café er nog bij te nemen. Hij opent telkens vanaf 17 uur, behalve op dinsdag en woensdag. “Op zondag zou ik ook overdag openen.”

Tot 16.30 uur staat hij samen met zijn vriendin in hun broodjeszaak Kiki’s Corner op het Sint-Amandsplein. “Deze zaak namen we bijna twee jaar geleden over.” Café Victoria runt Ismaël alleen en richt zich vooral op het serveren van drankjes zoals onder meer bieren, aperitieven, digestieven, frisdrank en koffie. “In de zomer zullen daar ook wel enkele basiscocktails bijkomen.”

“Ik wil in café Victoria een gevarieerd publiek bereiken, zowel de jonge als de oudere generatie. De opening was alvast een groot succes, er kwam veel meer volk dan ik verwacht had. Het was een goede start maar ik wil niet te rap van stapel lopen. Ik hoop dat de buurt en de andere mensen hun weg naar hier vinden en blijven vinden.” Ismaël Hij is alvast heel gemotiveerd en schuwt het werk dat twee zaken met zich meebrengen niet. “Je bent jong en je wil wat”, aldus Ismaël, die ook nog basket speelt bij K basketteam Kortrijk. (Els Deleu)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier