Ieper krijgt uitzendbureau voor zombies

Zombies gezocht voor het Halloweenevent op vrijdag 12 oktober. © EG
Redactie KW

Naar aanleiding van Halloween opent Absolute Jobs in Ieper het eerste uitzendbureau voor zombies. Het bedrijf wordt in oktober omgedoopt tot Absolute Zombies. Zombies kunnen er aankloppen voor een job. Gewone stervelingen blijven ook welkom.

Voor de feestelijke opening op vrijdag 12 oktober van het Halloweenevent in Ieper zoekt Absolute Jobs 100 student-zombies tussen 18 en 25 jaar uit Ieper en omstreken die graag bangelijk bijverdienen. Gemotiveerde zombies kunnen tot en met 9 oktober solliciteren via zombies@absolutejobs.be of via de Facebookpagina van Absolute Jobs met een foto of filmpje.

Kris Ramboer, CEO van Absolute Jobs, licht de actie toe. “In Ieper zitten we met een groeiend tekort aan goede arbeidskrachten, net als in de rest van West-Vlaanderen. Momenteel rekruteren we al in Polen, Roemenië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Europa. Maar dat blijkt onvoldoende. Vandaar deze ludieke actie om iedereen die niet bang is van werken aan een job te helpen.”

Bedrijven die nog gemotiveerde werkkrachten zoeken, zowel zombies als gewone stervelingen, kunnen contact opnemen met Absolute Jobs. Gewone mensen die een nieuwe uitdaging zoeken, kunnen er terecht voor voornamelijk technische jobs. Geïnteresseerde zombies moeten enkel een zombiefoto of zombiefilmpje en een korte motivatie doorsturen. De beste kandidaten mogen op vrijdag 12 oktober meedoen met de Ieperse Halloweenopening als eerste uitzendzombies ooit.

(EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier