Rubriek Economie

Groep Aveve neemt Eurotuin over, Roeselaarse winkel sluit

22/06/18 om 10:08 - Bijgewerkt om 10:06

Groep Aveve en Eurotuin Groep van stichter-eigenaar Rudi De Kerpel hebben een principeakkoord bereikt waarbij Groep Aveve de drie Eurotuin-winkels in Ophasselt, Deinze en Merelbeke zal overnemen.

Groep Aveve neemt Eurotuin over, Roeselaarse winkel sluit

De drie tuincentra zullen blijven bestaan onder de naam Eurotuin en behouden de huidige 60-tal medewerkers, maar zullen behoren tot de Groep Aveve dat beschikt over een netwerk van 250 Aveve-winkels. De vestiging in Roeselare sluit.

"Gezien ik niet over eigen opvolging beschik, keek ik al een tijdje uit naar een partner die de continuïteit en de beste garantie op jobzekerheid kon bieden en bereid was te investeren in de winkels en de webshop. Door deze samenwerking met Groep Aveve heb ik er alle vertrouwen in dat mijn 22 jaar levenswerk in goede handen is voor de toekomst", aldus Rudi De Kerpel, stichter en eigenaar van Eurotuin Groep.

De definitieve overeenkomst zal binnen enkele maanden na afhandeling van alle administratieve formaliteiten ondertekend worden.

(BELGA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!