Gerd Geerinckx en Sofie Goossens openden Roan’s Bread in Tielt

We herkennen Gerd Geerinckx en Sofie Goossens. © VVC
Redactie KW

Op maandag 7 januari opende Gerd Geerinckx (47) uit Aartrijke Roan’s Bread in de Felix D’Hoopstraat 42 in Tielt. “Ik baatte 13 jaar lang een frituur uit in Zedelgem, maar ik keek uit naar een uitdaging zonder avond- en weekendwerk. Ik ben single en wil tijd kunnen doorbrengen met mijn zoon Roan die 13 jaar is.”

Gerd vond een collega in zijn vriendenkring. “Ik volgde hotelschool aan Ter Groene Poorte en werkte vele jaren op ‘t Zand in Brugge”, vertelt Sofie Goossens (42) uit Rumbeke. “Ik ben alleenstaande mama van de zesjarige Amaury en zocht ook werk zonder avond- en weekenduren. Gerd en ik zijn geen koppel. We zijn goede vrienden die in dezelfde richting kijken. We werken met verse producten en zorgen ervoor dat elke klant zich goed onthaald voelt.

Buitengevoel

Het interieur getuigt van smaak. “Ik heb de zaak opgeknapt”, voegt Gerd toe. “De zachte kleuren en de verlichting zorgen voor sfeer en gezelligheid. Ik hoop een tuinbank op de kop te tikken om in de hoek te plaatsen waar het behang een buitengevoel geeft. De ramen heb ik tot op bepaalde hoogte geblindeerd. Zo hebben de klanten niet het gevoel op straat te zitten, maar kunnen ze wel naar buiten kijken.”

Praktisch

Voor broodjes, boterhammen, ontbijtboxen, salades, panini, pasta, soep van de dag, zoetigheden en koude en warme dranken kan men terecht bij Roan’s Bread van maandag tot vrijdag van 7.45 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluiten Gerd en Sofie om 14 uur. Roan’s Bread levert aan bedrijven vanaf vijf broodjes. Bestellen kan voor 10 uur ‘s morgens op hello@roans.be. (VVC)

Info: www.roans.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier