Garages uit Tielt en Deinze bundelen hun krachten onder de naam Traxxion

We herkennen v.l.n.r. Bart Van Beveren, Marco Boulez, Peter Verhelst, Stéphanie Van Ryckeghem, Marie Vormezeele, Maarten Steenbeke, Marleen Plasschaert en Denis Steenbeke. © GF
Redactie KW

Peugeot Steenbeke, Citroën Verhelst en Tielt Motors besloten om de krachten te bundelen en als één groep voort te gaan onder de naam Traxxion. Tijdens de opening van de gloednieuwe vestiging van Steenbeke en Verhelst in Deinze kondigde de groep de samenwerking aan.

“Om de merken Citroën, Peugeot en DS Automobiles in de regio van het Meetjesland, Tielt, Aalter, Deinze en Gent-Noord beter te kunnen vertegenwoordigen, besloten we als één groep naar buiten te treden”, lichten zaakvoerders Denis Steenbeke, Peter Verhelst en Marco Boulez toe. “Door onze expertise en ervaring samen te brengen kan elke garage een breder dienstenpakket en een nog betere klantenservice aanbieden, en zijn we bovendien gewapend voor de toekomst. Garage Steenbeke opende in 1980 de deuren en is concessiehouder van Peugeot met vestigingen in Deinze, Evergem en Waarschoot. Tielt Motors bestaat sinds 1959 en is eveneens officiële verdeler van Peugeot in Tielt. Garage Verhelst werd opgericht in 1939 en is concessiehouder van Citroën en DS Automobiles, met garages in Deinze en Tielt.”

Het kersverse partnership werd gevierd tijdens de feestelijke opening van de nieuwe vestiging in de Emiel Clauslaan 100 in Deinze. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier