Franse top bezoekt luchthaven Oostende

Op de foto zien we Marcel Buelens, CEO van de nationale luchthavens van Antwerpen en Oostende en burgemeester Johan Vande Lanotte met in hun gezelschap Jean-Paul Desgranges, project director Airport Operation Egis en Michel Bustick, general-manager Egis. © MDW
Redactie KW

De luchthaven Oostende-Brugge kreeg donderdag hoog bezoek. Marcel Buelens, hoofd van Lem, het filiaal van de Franse groep Egis die de luchthavens van Antwerpen en Oostende uitbaat, mocht de Franse top voor het eerst sinds de privatisering in eigen land verwelkomen.

Na een werkbezoek aan de luchthaven van Antwerpen gisteren, wordt vrijdag Ostend-Bruges Airport een dag lang bezocht. Donderdagavopnd nodigde burgemeester Johan Vande Lanotte het gezelschap alvast uit op een diner in Ostend Queen.

Sinds 27 oktober worden de regionale luchthavens van Oostende en Antwerpen niet langer uitgebaat door de Vlaamse overheid, maar door filialen van de Franse groep Egis. Dit moet de luchthavens een nieuwe adem geven. Antwerpen is intussen aan een opgemerkte revival bezig en ook in Oostende is een eerste aanzet van heropleving aan de gang.

(MDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier