Four Roses and Bronson opent eerste brandstore in Roeselare

Lien De Vroe en Miguel Uytterhaegen. (Foto SB) © (Foto SB)
Redactie KW

Op woensdag 8 augustus openden de Belgische kledingmerken Four Roses en Bronson hun allereerste brandstore in de Delaerestraat 17.

“We kozen voor Roeselare omdat het modehart van Vlaanderen zich naar hier verplaatst”, klinkt het. “Four Roses en Bronson bestaan 15 jaar. Deze merken werden sinds drie jaar overgenomen door Lien De Vroe en Miguel Uytterhaegen”, vertelt account manager Sabrina Bouzoumita.

“Het dynamische duo is zowel op zakelijk als privévlak een succeskoppel en laat een nieuwe wind door deze kledinglijn waaien. Lien ontfermt zich over de creatieve kant, zoals het ontwerpen en Miguel regelt de business-side. Om te kijken of de pasvorm volledig naar wens is, wordt elk stuk eerst door hen gedragen. Ze checken ook of hun kledingstukken meerdere wasbeurten doorstaan. Is dit niet het geval, dan haalt het stuk de collectie niet. Zo willen ze duurzaamheid en draagbaarheid garanderen.”

Four Roses brengt volgens Sabrina een elegante en tijdloze collectie die door zijn diversiteit aan stoffen bij elke gelegenheid gedragen kan worden. “Bronson wordt vervaardigd in Portugal en Italië en gaat voor op en top fair fashion. We houden het bewust laagdrempelig en je krijgt er stijladvies op maat.” De zaak is elke dag open van 10 tot 18u. Meer info op hun Facebookpagina.

(KK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier