Fotostudio Circle of Life palmt Mirabelle in Kuurne in

Ankie Dierick (50) in een van de decors die terug te vinden zijn in haar fotostudio. (Foto BRU) © BRU
Redactie KW

In het voormalige pand van kruidenierszaak Mirabelle aan de Boomgaardstraat 181, opende onlangs fotostudio ‘Circle of Life’ de deuren. Wie de studio van creatieve duizendpoot Ankie Dierick (50) betreedt, waant zich meteen in een andere wereld gezien elk hoekje van de studio een ander thema uitademt.

“Na 17 jaar met heel wat passie en creativiteit de traiteurafdeling van kruidenierszaak Mirabelle voor mijn rekening te hebben genomen, wilde ik professioneel een andere richting uit”, vertelt een gedreven Ankie Dierick. “Dat ik opteerde om mij verder te verdiepen in fotografie is echter niet zo verwonderlijk, gezien fotograferen al jaren mijn geliefkoosde hobby is. Na eerst een opleiding fotografie volgde aansluitend ‘newborn’ en geboortefotografie in Nederland als specialisatie. Deze vormen van fotografie brengen mij echter rust en energie, maar mijn interesses rijken verder dan alleen dat. Ook de meer kunstige en creatieve fotografie (vintage/retro) zijn telkens weer een uitdaging. Creeëren en inventief zijn, blijft alvast de rode draad door mijn carrière.”

De aankleding van de studio werd zo goed als volledig gerealiseerd door mijn man Mark en ikzelf en mensen die ons na aan het hart liggen en biedt aan onze klanten een schare aan mogelijkheden en thema’s. Wie een shoot boekt, krijgt de mogelijkheid om bijpassende kledij aan te trekken, al is dit uiteraard niet verplicht. Naast studiofotografie krijgen de klanten de mogelijkheid om hun fotoreeks ook op locatie te laten maken gezien onze regio immers rijk is aan mooie natuur en mooie gebouwen“, besluit Ankie. (BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier