Eindejaarsactie in Tielt heeft prijzenpot van 25.000 euro met hoofdprijs van 10.000 euro

We herkennen v.l.n.r. Dirk Braeckevelt, Grietje Goossens, Lisa De Ceuninck met dochter Yelena Callens, Filip Vercruysse, Dirk Bekaert, Walter Boone, Stijn Verhamme en Eric Lava. © Foto WME
Redactie KW

Tijdens de maand december vindt de traditionele eindejaarsactie in Tielt en deelgemeenten plaats. De prijzenpot is alvast goed gevuld en de hoofdprijs is een waardebon van 10.000 euro.

De eindejaarsactie is aan de dertiende editie toe en komt tot stand door de Raad Lokale Economie in samenwerking met het stadsbestuur en het eindejaarscomité. Via die actie wil men de koopkracht en klantenbinding zoveel mogelijk in eigen stad houden. De werking is eenvoudig. Elke deelnemende handelaar verspreidt stempelkaarten met als doel dat de klant minstens van drie verschillende handelszaken stempels verzamelt. De volle kaart kan ingeleverd worden bij een deelnemende handelaar. De handelszaken kan je herkennen door de affiche ‘eindejaarsactie deelnemer’ in hun etalage. Op de Facebookpagina kan je de lijst ook terugvinden.

Auto, fiets en reis

Elke week in december maken de handelaars twee tussentijdse winnaars bekend. Die personen gaan naar huis met een fles cava. De grote prijzenpot bevat een totale som van 25.000 euro met als hoofdprijs een cheque van 10.000 euro, die besteed kan worden in de deelnemende garages. Daarbij komt onder meer nog een fietscheque van 500 euro en een reischeque van 400 euro. Op vraag van de handelaars worden er extra waardebonnen geschonken met een variabel bedrag.

Trekking op 4 januari

De actie loopt van zaterdag 1 december tot en met maandag 31 december. Na afloop kunnen de volle spaarkaarten nog ingeleverd worden bij een verzamelpunt op woensdag 2 en donderdag 3 januari. Die verzamelpunten zijn Standaard Boekhandel in Tielt, Fietswinkel Sovélo in Aarsele en winkel en café ‘t Een en ‘t Ander in Schuiferskapelle.

De trekking van de hoofdwinnaars vindt plaats op vrijdag 4 januari om 19 uur in het Dorpshuis in Aarsele. De prijs kan in ontvangst genomen worden tijdens de nieuwjaarsdrink van stad Tielt op zondag 6 januari.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier