Rubriek Economie

"Een digitale detox-reis is een must voor ondernemers"

24/11/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 23/11/17 om 10:48

Kasper Desmet van Re-Treated gaat met drukbezette ondernemers op reis en neemt hen voor een week alle digitale verleidingen af. Zo krijgen ze de tijd om te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. "Mensen samenbrengen, dat is wat ik wil doen", zegt Kasper.

Kasper Desmet (25) zet graag dingen in beweging. De jonge zaakvoerder van Lingerie Capet in Marke is ook de man achter Re-Treated. Begin deze maand trok hij met een groep ondernemers een week naar Colombia op business retreat. "Het idee voor Re-Treated is gegroeid door veel gesprekken te hebben met ondernemers. Ik ben aangesloten bij Voka en volg er ook het ondernemerstraject Bryo. Veel ondernemers zijn blootgesteld aan stress en krijgen een massa informatie te verwerken maar hebben of vinden niet altijd de juiste tools om daarmee om te gaan. Daardoor verliezen ze vaak hun energie, wat voor ondernemers net levensbelangrijk is. Zonder tijd te nemen voor zichzelf stevenen ondernemers ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!