Rubriek Economie

Eclairs in de blender? Maak kennis met... de 'Shake Claire'

06/08/18 om 16:58 - Bijgewerkt op 07/08/18 om 11:44

Yuri Vandenbogaerde, bekend van de Wasbar, lanceert zo een nieuwe troef bij 'Chez Claire'.

Eclairs in de blender? Maak kennis met... de 'Shake Claire'

Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau maakten enkele jaren geleden wasserettes opnieuw hip met de Wasbar en begin dit jaar lanceerden ze 'Chez Claire', waar de éclair centraal stond. Chez Claire heeft intussen vestigingen in Gent en Antwerpen en pakt nu uit met iets nieuws: 'éclair-based milkshakes'.

De 'Shake Claire' is een milkshake op basis van 'La Fraise' (een éclair op basis van aardbei), of van 'La Claire' (de klassiekere éclair op basis van vanille en pure belgische chocolade). Samen met een beetje melk, vanille-ijs en verse aardbeien of extra pure belgische chocolade smeuig geblend tot een lekker frisse milkshake.

Eclairs in de blender? Maak kennis met... de 'Shake Claire'

Tijdens de eerste dagen gingen de Shake Claire's vlotjes over de toonbank.

"Met deze warme temperaturen leek het ons logisch dat mensen eerder zin hadden in iets fris, en vloeibaar. Liefst ook nog makkelijk mee te nemen 'on the go', om het smeltrisico te beperken (lacht)" vertelt Dries Henau, die Chez Claire begin dit jaar samen met zijn partner Yuri Vandenbogaerde oprichtte.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!