Deerlijkse handelaars dromen al van Kerstmis

Jeroen Vandenberghe, Niels Lanckbeen, Stijn Vanhoorelbeke, Olivier Ranson en Marnix Van Heule: de trekkers van het nieuwe 'ODeerlijk'. © MV
Redactie KW

‘Odeerlijk’ is een nieuwe vzw van en voor de lokale handel in en om Deerlijk. De vzw plant de eerste activiteiten in december, even voor Kerstmis.

De ‘O’ staat voor verwondering en die verwondering willen de vijf initiatiefnemers zelf uitstralen. Marnix Van Heule, Niels Lanckbeen, Olivier Ranson, Jeroen Vandenberghe en Stijn Vanhoorelbeke trekken in hun spoor zo’n 80 geïnteresseerde handelaars mee.

Marnix: “De verbondenheid onder de handelaars in Deerlijk wordt nog maar eens in de kijker gezet. Nu reeds nemen 80 handelaars deel aan het initiatief met een late-eveningshopping op vrijdag 14 december en een sfeerweekend op 15 en 16 december. Een wandeltocht voor groot en klein vindt plaats in het weekend van 14 tot 16 december. Er is een prijzenpakket met onder meer een reis ter waarde van 1.000 euro en viptickets voor een wedstrijd van Zulte Waregem.”

Op zondag 23 december is er een afsluiter met vanaf 15 uur een fuif in de brandweerkazerne. De deelnemers aan de kerstcorrida lopen die zondag door de kazerne.

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier